Volgende week

Wat staat er volgende week op de nieuwsagenda? En vooral, hoe loopt dit af?
Met veel fantasie, overtuiging en humor boog Richard zich met cabaretiers Carolien Borgers, Viggo Waas en Peter Heerschop in het RTL 4-programma ‘Volgende Week’ over het nieuws dat komen ging. De cabaretiers voorspelden, onder leiding van presentatrice Daphne Bunskoek, op hun geheel eigen wijze dat wat er op het gebied van sport, politiek, economie, crime en showbizz te gebeuren stond.

Wat gaat het oordeel zijn in een spraakmakende rechtszaak? Hoe verloopt een ontmoeting tussen Mark Rutte en een ander staatshoofd? Wint het Nederlandse Elftal een belangrijke wedstrijd? De panelleden bogen zich niet alleen over het landelijke nieuws maar ook over dat wat er op regionaal gebied te gebeuren stond. Wat het onderwerp ook was, de cabaretiers hadden over alles een eigen mening en staken deze niet onder stoelen of banken. Dat zij voor elke goede voorspelling die ze deden, in de ‘Volgende Week’ van volgende week punten kregen, was slechts een belangrijke bijzaak.

Kortom; gezien het gezelschap mag duidelijk zijn dat ‘Volgende Week’, geproduceerd door Endemol Nederland, voor grappige, hilarische, ontroerende en bijzondere voorspellingen zorgde.

Foto's